Klima na Zlatiboru

Zlatibor ima subalpsku klimu. Srednja godišnja temperatura na Zlatiboru iznosi oko 7,5°C. Najhladniji mesec je januar, sa prosečnom temperaturom od oko -2,5°C, a najtopliji je avgust, sa oko 15°C. Prosečna dnevna temperatura na Zlatiboru iznosi oko 18°C. Prosečni broj sunčanih sati godišnje je oko 2000.

 

O Zlatiboru

Zlatibor je planina u Srbiji koja se prostire na površini od oko 1000 km², dugačka je 30 km, a široka i do 15 km.

 
 
 
 
 
 

Škola u prirodi

Odmaralište SPORT TRIM je mesto u potpunosti prilagođeno za odmor i rekreativnu nastavu dece svih uzrasta. Sama lokacija, smeštajni kapacitet, dodatni sadržaji i ishrana su potpuno prilagođeni potrebama dece.

Opširnije

Smeštaj

Kapacitet hotela SPORT TRIM-a je 110 ležajeva u komfornim sobama (dupleksima) i apartmanima raspoređenim u dva objekta. Svaka soba i apartman poseduju komfor koji je potreban za pravi odmor i apsolutno uživanje

Opširnije

Stručni rad

Rad sa decom je organizovan tako da svakom igraču omogući da ispolji svoj talenat, da se druži sa vršnjacima, da se takmiči, da nauči da su pobede i porazi sastavni deo sporta i života, da na porazima uči, a da se pobedama raduje.

Opširnije
 
 
 
 
 
 
 
 

Program

Rad sa decom je organizovan tako da svakom igraču omogući da ispolji svoj talenat, da se takmiči, da nauči da su pobede i porazi sastavni deo sporta i života.

Program rada kampa čini:

  • usavršavanje motoričkih sposobnosti
  • rad na odbrani, napadu, tranziciji
  • funkcionalna tehnika
  • individualna / grupna taktika
  • specifični poslovi po poziciji

 

Više o tome pročitajte ovde.

Kontakt